Acteurs

Bart Tydgat, voorzitter

Bart (°10/5/1977) speelde al toneel van kindsaf, dixit zijn moeder.En nu nog steeds, dixit zijn echtgenote en actrice Lieve Deblauwe, waarmee hij 3 kinderen heeft.

Naast zijn vaderrol en drukke job als zelfstandig thuisverpleger heeft Bart niet bepaald de meest voor de hand liggende hobby's : bier brouwen, wijnmarathons lopen in Bordeaux en toneel spelen. Hij deed dan ook al ervaring op bij de toneelgroep van West-Vleteren alvorens in 2006 toe te treden tot Met Hert & Ziel en rollen als cowboy, zoon, politieagent, homo, maffialid, schapenherder mét fluit… voor z’n rekening nam.
In 2017 vertolkte hij de zwaarste hoofdrol tot dan toe (221 replieken, bestaande uit 1 woord tot 10 zinnen na elkaar) als cafébaas van De blauwe chicon, waarvoor hij zelf ook het verhaal bedacht.
In 2018 speelde hij een thuisverpleger (van toeval gesproken) en in 2019 gaat hij alles uit de kast mogen halen. Letterlijk & figuurlijk ...

Als voorzitter van de toneelgroep vindt Bart het zijn taak om telkens de bar te sluiten. Iets wat hij elke keer opnieuw plichtsbewust doet. Hik.

 

© Met Hert & Ziel Wijtschate | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD